Boerderij Het Lansingerland

Vacature zelfstandig werkend kok


Langs de rivier de Rotte in Bergschenhoek ligt Boerderij Het Lansingerland, een veelzijdige en multifunctionele boerderij met een melkveebedrijf, een kinderopvang, een boerderijwinkel, een natuurcamping, horecagelegenheid en een vergader-, trouw- en feestlocatie. Zowel binnen als op ons terras kunnen gasten terecht voor lunch, koffie, thee, frisdrank, bier of wijn. Dineren kan ook, maar alleen op afspraak. Op Boerderij Het Lansingerland werken wij met zorg cliënten, onder andere in de boerderij winkel en onze horeca.

Boerderij Het Lansingerland is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega:

Zelfstandig werkend kok

Fulltime (38 uur per week)

Wat verwachten wij van jou
Als zelfstandig werkende kok heb je niet alleen oog voor de kwaliteit en presentatie van het eten en drinken, maar ben je tevens verantwoordelijk voor de gang van zaken en voortgang in de keuken. Je wordt ondersteunt door enkele hulpkrachten met een zorgindicatie en weet hoe je met deze hulpkrachten om moet gaan, ze kan aansturen, enthousiasmeren en motiveren. Je zorgt voor de voorraadbeheer en tijdige bestellingen bij leveranciers.
Het is de bedoeling dat we in de toekomst gaan werken met eigen, telkens wisselende producten van de eigen boerderij en uit de eigen moestuin. Je levert input voor de samenstelling en wijziging van menu’s en kaart en levert inbreng voor het ontwikkelen en aanpassen van recepten, de opmaak en presentatie. Je bent niet vies van het schoonmaken van de keuken, apparatuur en werkomgeving en zorgt voor een schone, representatieve keuken die voldoet aan alle vereisten.

Wat hebben wij jou te bieden
Een prachtige keuken met afwisselende en uitdagende werkzaamheden, van het maken van eenvoudige gerechtjes tot het zelf samenstellen van een heel diner voor een grote groep met alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. De mogelijkheid om de Horeca van Boerderij Lansingerland op een hoger plan te brengen. Een salaris als zelfstandig werkende kok, schaal VI, 8% vakantietoeslag en 190 uur verlof per jaar conform de cao Horeca.

Solliciteren
Herken jij jezelf in de bovengenoemde functie en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw motivatiebrief met C.V. naar: info@buro-po.nl, t.a.v. B. Blom. Reageren kan tot en met vrijdag 31 juli 2020. Voor vragen en /of informatie kun je contact met ons opnemen via het telefoonnummer 06-51343526 of bezoek onze website www.boerderijhetlansingerland.nl.

N.B. Boerderij Het Lansingerland is niet bereikbaar met het openbaar vervoer.
 

Banner