De Boerderijwinkel met ambachtelijke streekproducten

hooi

Boerderijwinkel in Bergschenhoek

In onze boerderijwinkel in Bergschenhoek vindt u heerlijke biologische- en streekproducten. Deze producten komen voornamelijk van boerderijen uit Nederland en worden met grote zorg samengesteld door onze leveranciers Landwinkel en Udea. Kom dus eens langs in onze boerderijwinkel, ervaar de rust van het platteland in combinatie met een levendig boerenerf. Neem een kijkje in de koeienstal en geniet bij uw bezoek aan de boerderijwinkel ook gerust van een lekkere bak koffie op ons terras. U bent van harte welkom!

In de boerderijwinkel staan naast onze medewerkers ook mee-werkers voor u klaar. Deze mee-werkers zijn mensen met een beperking. Ook de scholieren van voortgezet speciaal onderwijs doen op Boerderij Het Lansingerland praktijkervaring op.

Openingstijden Boerderijwinkel

Onze boerderijwinkel is doordeweeks geopend van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. Op zondagen en feestdagen is de boerderijwinkel gesloten. De boerderijwinkel is telefonisch te bereiken op 010-5212912.

U kunt verse melk laten tappen tussen 10.00 uur en 16.45 uur!

Aangesloten bij Landwinkel

Onze boerderijwinkel is aangesloten bij Landwinkel: een coƶperatie van boeren, waaronder melkveehouders, fruit- en groentetelers. Onder meer door het aanbieden van ambachtelijke boerderij- en streekproducten, proberen we de betrokkenheid van de burger bij het landschap en de boerderij te vergroten en daarmee bij te dragen aan de leefbaarheid van het platteland. We zijn trots om onderdeel te zijn van deze mooie coƶperatie!

Producten in de Landwinkel

In onze landwinkel vindt u een mooi aanbod aan producten van de boerderij en andere streekproducten, waaronder een uitgebreid assortiment aan bakproducten, zelfgebakken brood, -koek en -cake, Heerlijk Hoekenaartje (gevulde boterkoek), groenten, fruit en veel andere biologische producten zoals vlees, zuivel (waaronder rauwe melk) en nog veel meer.

Cadeaupakketten en kerstpakketten

In onze Landwinkel bieden we ook unieke cadeau- en kerstpakketten. Deze cadeaupakketten kunnen in overleg worden samengesteld met de producten uit onze boerderijwinkel. U heeft dus een grote keuze uit heerlijke streek- en biologische producten. Wij helpen u hier graag bij.

hooi

De koeien vinden het geweldig als u op bezoek komt!