Cadeaupakketten en kerstpakketten

hooi

Een boeren kerstpakket vol delicatessen

Cadeaupakketten

Kerst komt er weer aan. Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket gevuld met ambachtelijke producten uit Nederland? Stel een kerstpakket samen, geheel naar wens. Ons ruime assortiment aan biologische- en streekproducten biedt talloze mogelijkheden voor het samenstellen van een heerlijk kerstpakket. Kies bijvoorbeeld voor een zoet pakket, met een bakmix, een fruitige jam, en een lekkere sap. Of ga voor een hartig boeren pakket, gevuld met een boerenbiertje, boerennootjes, chips uit de streek, en een stuk boerenkaas. Of een mooie mix tussen deze producten.  Naast lekkernijen zijn er ook thematische producten. Bijvoorbeeld een winters pakket met een plaid, een boekje over stampotgerechten, een heerlijke erwtensoep en Glühwein. Voor elk budget is het mogelijk om een pakket samen te stellen. Uiteraard wordt het pakket geheel in boeren stijl ingepakt. Gegarandeerd dat een kerstpakket van Boerderij het Lansingerland in de smaak valt!

Cadeaupakketen

De Landwinkel (boerderijwinkel) staat vol met heerlijke biologische en streekproducten. Ideaal om cadeau pakketten van te maken. Er staan al wat cadeautjes voor u klaar, maar zelf iets uitzoeken kan natuurlijk ook.

Rond thema’s zoals vader- en moederdag, valentijnsdag zijn er ontbijt- of cadeau pakketten te  bestellen. Rond de feestdagen en seizoenen zijn ook heel mooi pakketten te bestellen. Het is toch super leuk om met Pasen heerlijk te ontbijten met elkaar? Van harte welkom!

Gun uw medewerkers een heerlijke avond uit en laat hen zelf een pakket of kerstboom uitkiezen!

Laat uw medewerkers zélf het kerstpakket uitzoeken in onze sfeervol ingerichte winkel. Het is een uniek concept waarbij iedereen naar eigen wens de lekkernijen voor de kerstdagen kan verzamelen!

In onze Landwinkel hebben we veel verschillende producten: kaas van onze collega boeren, geitenkaas van de Mekkerstee, bekroonde wijnen, jamsoorten, Landwinkel producten, vruchtensappen, verschillende biersoorten en likeuren. Speciaal voor kerst hebben we in onze winkel heerlijke kerstbroden, kerstkransen, kerstchocolade, en teveel lekkers om op te noemen! Ons assortiment bevat ook nonfood-artikelen zoals tassen, vogelhuisjes, kaarsen en servetten.

Kerstborrel

De combinatie van kerstborrel en kerstshoppen is uniek. Iedereen wordt ontvangen met hapje en een drankje in de sfeervolle barruimte met uitzicht op de koeien. Vervolgens kan ieder voor zich een pakket uitzoeken in de winkel om daarna nog een toast met elkaar uit te brengen op het afgelopen jaar! U kunt de kerstborrel naar eigen wens invullen van een gezellig hapje en drankje tot een uitgebreid buffet. Uiteraard staan wij open om met u van gedachten te wisselen, uw eigen ideeën en wensen zijn natuurlijk van harte welkom! Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Per mail: info@boerderijhetlansingerland.nl of telefonisch: 010 – 521 29 12.

hooi

De koeien vinden het geweldig als u op bezoek komt!