Onze zorgboeren zorgen voor gezelligheid

hooi

Zorglocatie

Boerderij Het Lansingerland biedt ruimte aan 10 zorgboeren die werken in de stal en op het erf. In de overige plekken zoals de kinderopvang en de winkel hebben wij hulp van onze ‘meewerkers’. Zonder hen is de boerderij veel minder gezellig! Wij geloven in ondernemen in combinatie met een maatschappelijke verantwoordelijkheid; dit komt onder meer tot uiting in onze rol als zorglocatie. Naast de zorgboeren en meewerkers zijn er leerplekken voor VSO Accent op Noord.

Boerderijwinkel

De medewerkers van de winkel bieden samen met de meewerkers onze klanten veel winkelplezier. Naast de winkel is er een lunchroom aanwezig. In de keuken wordt heerlijke appeltaart gebakken en de lunch bereid. De meewerkers van de dagbesteding worden begeleid door ervaren medewerkers. Er wordt altijd gekeken welke mogelijkheden er zijn om te groeien en bloeien. Wil je meer informatie? Esther Eijkman wil je er graag meer over vertellen.

E-mail adres: zorg@boerderijhetlansingerland.nl
Tel: 010-5212912

Werkdagen van Esther zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Kijk ook eens op zorgboeren.nl.

In samenwerking met Teamwerk Zorg

Teamwerk Zorg biedt op onze boerderij een mooie werkplek met goede enthousiaste begeleiding. Teamwerk is een organisatie die passende dagbesteding biedt aan mensen met een beperking. Dit betreft een brede doelgroep. Eigenlijk komt het erop neer, dat iedereen die een zorgvraag heeft, in aanmerking komt voor een passende zorg. Teamwerk organiseert deze zorg zo dicht mogelijk bij huis. Teamwerk doet dat door de zorg te laten integreren in de maatschappij. Dit kan het bedrijfsleven zijn, overheidsinstelling, andere zorginstellingen, scholen, kinderboerderijen enz. Uitgangspunt van het leveren van deze zorg zijn de mogelijkheden van de zorgvrager en niet de beperking. Vanuit de mogelijkheden wordt de juiste plek gezocht en meestal zijn deze al op voorraad beschikbaar.

Meer informatie over Teamwerk Zorg

Voor meer informatie over Teamwerk Zorg en Boerderij Het Lansingerland als zorglocatie, kunt u terecht bij Edwin Eijsacker:

E-mail adres: e.eijsackers@team-werk.nl
Tel: 06-22018229
Website: teamwerkzorg.nl

In samenwerking met VSO Accent op Noord

Naast Teamwerk is Boerderij Het Lansingerland een leerwerkplek voor het voortgezet speciaal onderwijs. Op dinsdag en donderdag komen leerlingen meedraaien op het bedrijf. In de winkel, horeca, kinderopvang, in groen en techniek leren de leerlingen levensecht in de praktijk.

Meer informatie over VSO Accent op Noord

Erasmussingel 120
3051 XC Rotterdam
E-mail adres: vso-opnoord@cvoaccent.nl
Tel: 010 – 285 78 28

hooi

De koeien vinden het geweldig als u op bezoek komt!