Onze zorgboeren zorgen voor gezelligheid

hooi

Boerderij Het Lansingerland biedt ruimte aan 10 zorgboeren. Zonder hen is de boerderij veel minder gezellig! Wij geloven in ondernemen in combinatie met een maatschappelijke verantwoordelijkheid; dit komt onder meer tot uiting in onze rol als zorglocatie.

In samenwerking met Teamwerk Zorg

Teamwerk Zorg biedt op onze boerderij een mooie werkplek met goede enthousiaste begeleiding. Teamwerk is een organisatie die passende dagbesteding biedt aan mensen met een beperking. Dit betreft een brede doelgroep. Eigenlijk komt het erop neer, dat iedereen die een zorgvraag heeft, in aanmerking komt voor een passende zorg. Teamwerk organiseert deze zorg zo dicht mogelijk bij huis. Teamwerk doet dat door de zorg te laten integreren in de maatschappij. Dit kan het bedrijfsleven zijn, overheidsinstelling, andere zorginstellingen, scholen, kinderboerderijen enz. Uitgangspunt van het leveren van deze zorg zijn de mogelijkheden van de zorgvrager en niet de beperking. Vanuit de mogelijkheden wordt de juiste plek gezocht en meestal zijn deze al op voorraad beschikbaar.

Meer informatie over Teamwerk Zorg

Voor meer informatie over Teamwerk Zorg en Boerderij Het Lansingerland als zorglocatie, kunt u terecht bij Edwin Eijsacker:

Tel: 06-22018229
E-mailadres: e.eijsackers@team-werk.nl
Website: teamwerkzorg.nl

In samenwerking met VSO Accent op Noord

Naast Teamwerk is Boerderij Het Lansingerland een leerwerkplek voor het voortgezet speciaal onderwijs. Op dinsdag en donderdag komen leerlingen meedraaien op het bedrijf. In de winkel, horeca, kinderopvang, in groen en techniek leren de leerlingen levensecht in de praktijk.

hooi

De koeien vinden het geweldig als u op bezoek komt!

Bekijk de openingstijden