Unieke vergaderruimte op de boerderij

hooi

Unieke vergaderruimte

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Boerderij Het Lansingerland in Bergschenhoek (gemeente Lansingerland) biedt een unieke, praktische vergaderruimte in een landelijke omgeving.

Vergaderruimte reserveren?

Voor het reserveren van de vergaderruimte bij Boerderij Het Lansingerland stuurt u een e-mail naar: info@boerderijhetlansingerland.nl.

Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken als u nog vragen heeft over de vergaderruimte of bijvoorbeeld de aanvullende mogelijkheden, zoals lunch en diner. We zijn hiervoor telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 15.00 uur op 010 – 521 26 01.

Professionele & informele bijeenkomsten

Boven de boerderijwinkel en met uitzicht op de grote stal van het melkveebedrijf is een vergaderruimte gerealiseerd die alle faciliteiten bevat voor vergaderingen en professionele presentaties. De ruimte is zo ingericht dat deze zowel voor professionele presentaties en vergaderingen, als voor informele (netwerk)bijeenkomsten en feesten gebruikt kan worden.

Vergaderruimte voor 90 personen

De vergaderruimte is ruim opgezet en heeft plek voor ruim 90 personen, maar dat kan in overleg worden uitgebreid. De ontvangstruimte beschikt over een bar en de opstelling van de tafels en stoelen is flexibel. Wij verzorgen een uitgebreide koffietafel; ook lunch en/of diner behoren tot de mogelijkheden.

Lekker weer? Vergader dan buiten!

Heeft u een vergaderruimte gereserveerd en blijkt het die dag lekker weer? Dan kunt u ervoor kiezen om buiten op ons terras te vergaderen.

Bijzondere locatie voor vergaderingen, presentaties en feesten

Boerderij Het Lansingerland – gelegen in de weidse achtertuin van Rotterdam – biedt een oase van rust in de drukke randstad. Ervaar hoe een bezoek aan onze boerderij zorgt voor een stap uit de drukke, dagelijkse realiteit en daarmee een goede basis biedt voor bijvoorbeeld een vergadering of netwerkbijeenkomst.

Naast de vergaderruimte beschikt Boerderij Het Lansingerland – waarvan de hoofdactiviteit nog steeds het melkbedrijf is – over een kleinschalige kinderopvang, een horecagelegenheid met mooi terras en een Landwinkel met tal van biologische producten. Ook is het complex van de boerderij sinds begin 2017 uitgebreid met een camping.

Vergaderlocatie rondleiding

Peter Gille (eigenaar) geeft regelmatig rondleidingen over het Melkveebedrijf. Zijn enthousiasme en gedrevenheid, geeft inspiratie.

Tarieven voor zaalhuur

We beschikken over de volgende zalen:

  • Koezicht: zaal met mooi uitzicht op de koeienstal. Ideale ruimte voor kleinere groepen.
  • Weidezicht: prachtige lichte zaal met een open sfeer; biedt ruimte voor ruim 90 personen.

De zalen kunnen per dagdeel worden gehuurd; 1 dagdeel is 4 uur, 2 dagdelen is 8 uur, 3 dagdelen is meer dan 8 uur op een dag. Voor de tarieven kunt u een mail sturen naar info@boerderijhetlansingerland.nl.

Prijzen extra zaalfaciliteiten:

  • Beamer: € 25,-
  • Flip over: € 12,50 per stuk

Een ‘vaste’ beamer is alleen geïnstalleerd in de zaal Weidezicht; voor de andere zaal hebben we eventueel een losse beamer en een scherm beschikbaar.

hooi

De koeien vinden het geweldig als u op bezoek komt!